Sport

MULTIBANOR

Våra multibanor är tillverkade av tåliga galvaniserade stolpar och stålramar samt 3,5 cm tjocka Douglas-brädor. Sektionerna med gångjärn på stolparna garanterar total flexibilitet och ger en enkel monteringsprincip. Vinkeln på sektionerna kan justeras och därmed även kombineras med de andra elementen i serien. Multibanorna kan således levereras i önskad storlek med sektioner i olika höjder, och mål, ingångar, flyttbara sektioner och basketkorgar kan skapa exakt vad du drömmer om!

FITNESS

Produkterna inom Fitness är framtagna för att främja ett aktivt liv utomhus. De passar bra i offentliga miljöer där målet är att öka möjligheten till träning och aktivitet, på ett sätt som är tillgängligt för alla! Självklart kan alla produkter integreras med varandra och ger dig möjlighet att mixa som du vill.

BOLL & SPEL

I denna kategori fokuserar vi på bollsporter och spel av alla dess slag – allt från basketmål till schackbräden för utomhusbruk. Det finns med andra ord något för alla – oavsett om man vill träna kropp eller knopp!

PARKOUR

Parkour är stortstadssymbolen för fri rörlighet och lek. ”Leken” sträcker sig över slumpmässiga hinder & urbana redskap som tillåter en ostrukturerad rörelseform. Redskapen är tillverkade av svartfärgad robinia, fiberbetong, rostfritt stål, gummi och lärksyllar.