Utemiljö

MULTIHUS, GRILLHUS & UTEKÖK

Multi- & grillhus är ett måste i alla utemiljöer för att underlätta utevistelse i alla väder! Multi- & grillhus kan levereras i många varianter – 4-, 6- eller 8-kantiga och med diameter från 4-7 m. De kan levereras med rökmössor, bänkar, sidor, redskap och brandskärmar. Dessutom kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar efter dina önskemål och önskemål.

SOLSEGEL

Solsegel är i många sammanhang ett bra alternativ till parasoller eller markiser. Förutom att solsegel ger skugga, kan de med fördel även användas som avskärmning och vindskydd. Beroende på vilken kvalitet man väljer så är dom också mer eller mindre vattentäta. HDPE-seglen är behandlade så att 90% av solens skadliga strålar inte kan tränga igenom.

BORD & BÄNKAR

Bord, bänkar och matplatser finns i många varianter. Även här använder vi främst robiniaträ och lärkträ. En del av bänkarna kan enkelt monteras av vem som helst, andra mer rustika produkter byggs på plats. Här ingår även ”Chill Out”-serien som är ett nytänkande och kreativt alternativ till klassiska bord och bänkar.